noticies
La Garriga (Vallès Oriental) celebra diumenge, 18 de juny, la seva festa més popular:la Festa de Corpus, on hi prenen part milers de veïns de totes les edats. La GarrigaLa festa combina el caràcter religiós, artístic i popular i atreu cada any més de 20.000 visitants en un poble que supera els 14.000 habitants.
Enguany la festa estrenarà la reforma del primer tram del carrer principal de la Garriga, el carrer dels Banys, i la placeta de Santa Isabel després que aquesta setmana hagin acabat les obres de remodelació, consistents en l’ampliació de voreres i la recol·locació de les llambordes.
Enguany, com l’any passat, es confeccionaran 24 catifes de flors amb una llargada total de 1.800 metres. L’entitat convidada aquest 2006 a fer catifa és una entitat italiana:Gruppo Scout Roma 122, que oferiran a 2/4 de 8 de vespre un espectacle de banderes:Spettacolo di Sbandieratori. També hi haurà dos altars i un mural de flors vertical. La festa, que té una gran tradició al poble, està organitzada per la Comissió de Corpus de la Garriga amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Pin It on Pinterest

Share This